DIENSTEN

Huisfeestjes

Heb jij binnenkort een feestje bij jouw thuis met vrienden en/of familie? En zoek je nog entertainment? Twijfel niet! Nape is gespecialiseerd in het vermaken van gasten bij jouw thuis met garantie dat iedereen met een lach naar huis gaat! Voor meer info kunt u altijd bellen..

Events

Nape is geschikt voor allerlei events. Heeft u een zakelijke beurs of event? Dan is Nape de perfecte kandidaat om uw bedrijf te representeren! Ook voor bruiloften is Nape DE entertainer voor u!

Restaurants

Heeft u een Restaurant/Café? Nape is ervaren in het vermaken van uw gasten terwijl ze wachten op hun maaltijd. Nape zorgt ervoor dat de gasten uw restaurant nooit zullen vergeten!

Workshops

Leren goochelen? Dat kan! betreed samen de wereld van de goochelen. Je gaat goocheltrucjes leren met alledaagse voorwerpen waarna jij jouw familie en vrienden verbaast laat staan met wat je hebt geleerd. Na de workshop kan je genoeg goocheltrucjes om jezelf goochelaar te noemen. De (kinder)goochelworkshops zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze workshops worden gegeven door Nape zelf. Door een hoge educatieve waarde zullen de deelnemers naast een goocheltruc ook sociale vaardigheden en motoriek verbeten. De goocheltrucs zijn eenvoudig te leren en vrijwel te doen zijn voor elke leeftijd. Bovendien hebben de goocheltrucs een hoge entertainment waarde voor het publiek.