REFERENTIES

Hanni Hanna

Naast het voorzien van mooie kapsels bij ons in de salon hadden wij ook een leuke goochelaar te gast die zijn kwaliteit toonde en onze klanten liet genieten! Blijf zo doorgaan.

Eigenaar @ Hanni Hair Creations
Van Riemsdijk

Heb je 3x meegemaakt en 3x genieten! Ben ervan overtuigd dat we van jou veel meer gaan zien en horen! Persoonlijk denk ik Nederlands grootste talent!

Eigenaar @ Van Riemsdijk Sports
Chebli

Nape was heel vriendelijk, professioneel en vooral heel zen. Dit is een echte entertainer en zeker voor herhaling vatbaar!

Eigenaar @ Parvaneh
Najim

Als ik heel eerlijk ben, kan ik me in geen woorden uitdrukken. Hij is je elke keer een stapje voor en wanneer je denkt "Ik snap het", haalt hij een kaart naar boven waarvan je niet eens wist dar er kaarten uit konden komen.

Eigenaar @ Chantan Productions
Adnan Atik

Ik kwam Nape een keer tegen en raakte meteen geïnteresseerd. Ik heb hem gevraagd om mee te doen met Smeltkroes, een podium voor jonge talenten zoals hij zelf. Nu is hij een vaste waarde bij Smeltkroes en zie ik hem groeien in zijn presentatie en in zijn magic tricks. Elke keer zet hij de lat hoger en probeert hij zichzelf uit te dagen om zijn publiek met nieuwe tricks te vermaken. It's a real showmaster!